måndag, mars 10, 2008

Dom

Nu är de i farten igen. De som får mig att ilskna, de som skapar djupa rynkor i min panna, de som får mina ögon att svartna. De som vill kräva mig på varje sparat öre. Nästan 6kr om dagen. 508 kr/kvartal. Annars, en snigel på ögat.

Känns det igen?

Radiotjänst Kiruna, ja, jag säljer min TV imorgon.
/E

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej för Guds skull sälj inte din fina lilla tv!! Kräv att Frderik göt allvar av sitt enda vettiga förslag och lägger avgiften på skatten istället...eller?? Puss Sara

Anonym sa...

Usch! jag far lika ont i magen varje gang jag tanker pa att dem ringer. i goteborg, sa jag at dem att jag inte hade nagon tv och jag skulle flytta snart, sa jag tankte inte ens inforskaffa en tv. usch, undra hur mga ggr per dag dem far hora det.. kanns dock som en hemskt summa pengar att behova spendera..:S Fin du var i haret pa kortet forresten! Kramkram!

Anonym sa...

Ja stavning är överskattat...Ugglan

Emilie sa...

Sara: Ja! Nästa projekt är namninsamling mot tv-avgiften som skickas till herr Reinfeldt. Eller om SSK-lönerna höjs så kanske jag kan betala avgiften med ett leende :P Puss

Anonym sa...

Haha, ja jag hoppas jag slipper dem! :) Hoppas kan man ju gora :D haller utkik pa alla tankbara sidor som blocket, ostersundsbostader, akelius osvosv. Vi maste ses ngt om du kommer hemover till sommaren, ar det 2 ar sen vi sags? Vad ar planerna for sommaren? ta hand om dig och ha en fin dag! :) Kram kram!