tisdag, mars 17, 2009

Rubrik här

Väldigt konsekvent bloggande dessa dagar. Är det Boredom som ger sig till känna? Bortsett från bloggande är det i huvudsak C-uppsats som spökar, och gör att mina ögon går i kors. Om jag någon gång skulle komma på den fullkomligt befängda idén att bli statistiker - hindra mig! Viska då SPSS, anova, t-test och vilket läskigt ord som helst i mitt öra så ska jag nog komma tillrätta igen. Idag har jag motiveras av tanken på mousserande vin på Karros tak när allt är klart, godkänt, inlämnat, avchekat och arkiverat. Yey!


Duktigt nog lyckades jag motivera mig själv till gymmet idag. Efteråt trampade jag hungrig hemåt. Det var C's matdag, men när jag kom hem var han inte hemma. Några minuter senare sätter han nykeln i dörren och kommer in med... HÄMTMAT! En lyx få förunnad, speciellt en tisdag kan tyckas, men C har börjat leva det goda civilingenjörslivet och jag får vara med!

/E

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?

Anonym sa...

[url=http://italtubi.com/tag/Azione-di-Levitra/ ]levitra senza ricetta [/url] gvIn questo nulla in vi e credo che questa sia un'ottima idea. compra levitra ftsfsulfuw [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]cialis online[/url]