onsdag, januari 09, 2008

Det lyckliga Brödet



3,5 dl Grovt Rågmjöl
3,5 dl Vetemjöl
1,5 tsk Bakpulver
1,5 tsk Bikarbonat
1 tsk Salt
1 dl Linfrö
1 dl Russin
1 dl Solrosfrö
2 dl Rågflingor
1 dl Lingonsylt
1,5 dl Sirap (vilken som helst går bra, jag hade brödsirap)
3,5 dl filmjölk
2 ägg

Blanda alla torra ingredienser. Töm i de blöta. Blanda och töm i en limpform (en såndär rektangulär form). En sats räcker fyller en stor limpform. Grädda i ugnen 175 grader i 1 timma.

/E

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Tack för receptet! Jag ska börja inhandla lite smått, har dock inte köpt hem annat än sojamjölk sen jag kom hem från Thailand. Har sett till att jag blivit bjuden på mat varje dag sen 17 December då jag kom hem hahahahahaha =) Puss Towa

Anonym sa...

MUMS! tackar, nu ska det bakas! :D