En gång i tiden bjöd jag på många middagstips. Det tyckte jag var himla trevligt. Så;
Ugnsbakade grönsaker
- Rödbetor
- Squash
- God ost (brie/chevré/ädel)
- Stora champinjoner
- Valfri Lök
- Färskost med valfri smak
- Creme fraische
- Äpple
- Ingefära
- Valfritt bröd
- Sallad
- Avocado
- Oliver
Förkoka rödbetorna tills de är helt färdiga. Dela dem och lägg i ugnsfast form tillsammans med squash. Lägg god ost över. Champinjon; ta bort och hacka stammen, stek den sedan tillsammans med lök och färskost. Fyll svampen med stekröran och lägg i ugnsformen. Häll lite olja över så de inte torkar i ugnen. Svampen, squashen och rödbetorna kan ligga i samma form, typ så länge att osten smält och det ser gott ut.
Tzatsikin:
Riv äpple och ingefära. Rör ner i creme fraischen. Salta och peppra.
Tilltuggstipset:
Brödskivorna kan delas till "pinnar" och stekas tillsammans med olivolja, vitlök och örtkrydda (rosmarin!). Mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar